0 Comments

Uniclean este alaturi de tine la capitolul curatenie

Atunci cand realizarea curateniei pare un chin care se prelungeste mai mult decat ne-am dori, Uniclean iti este alaturi si iti propune cele mai simple, dar mai efciiente metode de curatare. Catalogul nostru de produse te va incanta cu zecile de oferte si pachete pe care le prezinta. Preturile nu vor fi niciodata o bataie de cap, deoarece lucram cu furnizori de cea mai buna caliatate si ne actualizam constant ofertele.

Noile tehnologii isi spun cuvantul in industria produselor si echipamentelor de curatenie si propun constant modalitati imbunatatie si mai eficiente de curateare. Generatoarele de aburi sunt printre cele mai practice metode de curatare, deoarece aburul ajunge cu usurinta in cele mai inguste sau mai indepartate locuri cu acre ne putem confrunta. Acest echipament profesional elimina bacteriile si microbii datorita temperaturii ridicate pe care o are si lasa in urma suprafete curate si dezinfectate corespunzator.

Cum utilizam corect un generator de abur?

Denumirea acestui aparat poate suna mai complex decat am crede, dar principiul de functionare este unul extrem de simplu si usor de pus in practica. La fel ca toate generatoarele de aburi pe care probabil le-ai mai intalnit de-a lungul timpului, apa este incalzita pentru a crea un abur sub presiune. Jetul fierbinte rezultat in urma acestui proces este eliberat printr-o conducta atunci cand noi apasam un buton.

Curatarea cu abur este cea mai eficienta metoda, deoarece jetul generatorului cu aburi, fiind foarte puternic, ajunge in cele mai mici spatii in care se poate depune murdaria, vizibile doar cu ajutorul unui microscop, si sparge bariera de impuritati in bucatele foarte mici, eliminandu-le complet. Pentru persoanele care isi doresc ca locuina sau spatiul indistral de care dispun sa fie cat mai bine igienizat, aceste echipamente sunt de un real ajutor si pot scadea considerabil timpul alocat curateniei.

Ce putem curata cu un generator de abur?

Daca murdaria cu care ne confruntam nu este un compus chimic foarte rezistent, generatorul de abur poate curata aproape orice. Datorita numarului foarte mare in care pot varia duzele acestuia, ii putem gasi orice intrebuintare. De la curatatul suprafetelor plate precum mese, birouri, gresii, pardoseli, pereti si tavane, putem atasa un alt capat ce dispune de injectie si o perie moale pentru a curata tapiteria din material textil si mocheta autovehiculului, gurile de ventilatie, etc.

Pe langa aceste intrebuintari la care probabil ne-am gandit fiecare macar o data de-a lungul timpului, generatoarele cu aburi de la Unicleam mai pot fi folosite pentru cateva saricini mai deosebite dar foarte utile: eliminarea gumei de mestecat intarite de pe haine, mochete si covoare, degresarea suprafetelor si pregatirea acestora pentru prelucrare, indepartarea mucegaiului, a ciupercilor, bacteriilor si acarienilor, curatarea plitelor din bucatarii, indreptarea si improspatarea hainelor botite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *