0 Comments

Ce tip de parchet se potriveste in locuinta ta?

Desigur, toata lumea vrea sa foloseasca cele mai frumoase si de inalta calitate produse pentru casa lor, care vor aduce frumusete, eleganta si nu numai. Acest lucru este valabil si pentru podele, a caror alegere devine din ce in ce mai dificila avand in vedere multitudinea de modele de pe piata. Cel mai important aspect de retinut in acest sens este sa alegi o varianta clasica, dar totusi deosebita, in nuanta pe care o vei gasi cel mai des in camera pe care vrei sa o personalizezi; o varianta simpla si unica, fiecare forma are un aspect placut si unic. Oricat de complicat ar parea, parchetul Versailles indeplineste cu succes toate aceste criterii, facandu-l alegerea potrivita pentru orice situatie.

Nu exista doua exact la fel

Avand in vedere modul in care sunt asezate scandurile, celebrul parchet mozaic nu propune doua modele perfect asortate. Asemenea fulgilor de nea, piesele din lemn sunt asezate cu grija pentru a contura forme foarte atractive, dar spre deosebire de orice s-a mai facut pana acum. Acest lucru se datoreaza modelului unic si dimensiunilor parchetului si suprafetelor disponibile pentru amplasarea acestuia, fiind necesar ca cel care il aplica sa gaseasca varianta cea mai potrivita pentru un mediu dat.

Alegerea parchetului Versailles pentru a-ti completa interiorul nu numai ca iti va oferi o piesa de mobilier autentica, dar vei oferi si fiecarei camere pe care o alegi un aspect elegant, luxos.

Alegerea nuantelor imbunatateste orice interior

In ceea ce priveste lumea culorilor, intreaga selectie se invarte in jurul tonurilor naturale ale lemnului, subtil influentate de roz, bej, gri si chiar combinatii intre ele. Rezultatul final va avea un efect aproape tridimensional, ceea ce este greu de reprodus pentru alte modele din punct de vedere al modului in care este amplasat si finisat.

In plus, materialele fiecarei variante sunt concepute pentru a asigura rezistenta durabila la toate provocarile cu care se confrunta. Lemnul masiv este esenta principala folosita in acest sens, stejarul si fagul sunt de neinlocuit de orice altceva, de neegalat ca aspect si calitate estetica.

Parchet Versailles – alegerea inteligenta si economica

Desi parchetul de tip Versailles este un articol de lux, acesta are si multe avantaje financiare si este o lucrare atemporala din punct de vedere al calitatii si aspectului de-a lungul anilor.

Daca esti interesat de parchet mozaic, atunci Adfin poate fi sursa cea mai buna catre care sa te orientezi. Aici vei fi intampinat de profesionalism, preturi bune, dar si lucrari de calitate, puse in practica cu simt de raspundere. Alege calitatea si bucura-te de conditiile ideale in propria locuinta, totul printr-o podea de vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *