0 Comments

Proiectul tau de gaze nu trebuie sa fie scump

Orice modificare pe care doriti sa o aduceti instalatiei de gaze si pentru demararea lucrarilor de racordare la reteaua de distributie a gazelor naturale printr-o instalatie de gaze noua, necesita un proiect de gaze, aceasta fiind si o procedura complexa din dosarul care trebuie realizat si care cuprinde traseul intregii instalatii de gaze naturale, consumatorii de combustibili gazosi existenti sau montati in imobil si memoriul tehnic al lucrarii cu breviarul de dimensionare a instalatiei.

De asemenea, va fi nevoie de proiecte la gaz si in cazul unui imobil nou, deoarece, fara acesta nu va fi posibila montarea contorului, iar instalatia de gaz trebuie sa fie foarte bine dimensionata de un proiectant autorizat astfel incat sa functioneze la cei mai buni parametrii si astfel sa fie luate toate masurile de siguranta pentru noul imobil.

Luand in calcul anvergura acestui proiect, in ajutor vin specialistii de la ProConstructo. Astfel, odata ce proiectul a fost intocmit de ingineri specialiazati, acesta va trece printr-o serie de verificari efectuate de personal autorizat in domeniul gazelor si de catre specialisti ai operatorului de distributie a gazelor.

Din dorinta de a multumi cat mai multi clienti, ProConstructo a colaborat si va colabora si in continuare atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice. Din categoria persoanelor juridice fac parte institutii de stat, societati comerciale, asociatii de proprietari.

Pro Constructo este firma autorizata de instalatii gaze naturale, termice si sanitare care este acreditata ANRE, ISCIR si este agreata Distrigaz Sud Retele.

Ceea ce recomanda echipa de specialistii este faptul ca toate serviciile sunt oferite prompt si de cea mai buna calitate, specialistii sunt caracterizati de profesionalism si serviabilitate. Pentru a putea oferi cele mai bune servicii, ProConstructo foloseste doar scule si echipamente profesionale.

Pachetul de proiectare si executie a instalatiei de gaze noua include obtinerea acordului tehnic al operatorului de gaze DISTRIGAZ SUB RETETELE, care va fi necesar pentru realizarea executiei lucrarilor, elaborarea proiectului tehnic, executia instalatiei si receptia acesteia in prezenta operatorului de gaz.

Un alt aspect de care marea majoritate a clientilor tin cont cand isi aleg un partener pentru indeplinirea nevoilor sale este cel legat de factorul financiar, astfel ca toti clientii vor beneficia de cele mai bune preturi in domeniu.

In acest sens, toti clientii, atat persoane fizice, cat si persoane juridice pot beneficia prin ofertele avantajoase de la ProConstructo de preturi reduse la proiecte gaze.

Pentru a consulta lista cu preturile ProConstructo, va rugam sa vizitati site-ul proconstructo.ro, unde sunt prezentate mai multe informatii cu privire la serviciile oferite sau sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii firmei si un specialist va fi gata sa va ajute la indeplinirea tuturor obiectivelor dumneavoastra cu cele mai eficiente si ieftine solutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *