0 Comments

Afacerea ta poate incepe aici

Orice antreprenor isi doreste sa aiba acces la cele mai bune conditii si modalitati simple prin care sa isi poata pune ideile in practica. Totusi, drumul catre cele mai mari performante intotdeauna este presarat cu piedici, iar obtinerea finantarii necesare de multe ori e o adevarata problema. Bineinteles, posibilitatile sunt destul de variate in acest sens, insa ideal ar fi sa ne orientam catre cele mai eficiente. Astfel, aici intervine Omnicredit care ofera mai multe solutii financiare, printre care si scontare bilete la ordin despre care merita sa afli mai multe.

Despre Omnicredit

Inainte de toate poate ca ar trebui sa stii ca Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care isi dedica produsele si serviciile financiare persoanelor juridice. Totusi, in viitorul apropiat urmeaza safie propuse si cateva optiuni special concepute pentru persoanele fizice astfel incat toata lumea sa se poata bucura de acest mod modern de finantare.

Solutiile propuse

Printre optiunile disponibile aici se numara si scontare bilete la ordin, una dintre cele mai populare variante care se dovedeste a fi potrivita pentru orice afacere. Prin intermediul acestui serviciu ai posibilitatea de a incasa chiar astazi biletele la ordin si cecurile primite de la clienti, fara a mai fi nevoie sa astepti pana la data scadenta. Omnicredit plateste pe loc si asteapta in locul tau, iar serviciul propus e foarte simplu, aceasta fiind unul dintre cele mai rapide modalitati de finantare.

Obtine finantarea imediat

Foarte important este si faptul ca obtii totul rapid, ceea ce presupune ca nu trebuie sa te complici cu fel si fel de solutii, ocazie cu care eviti bataile de cap. La Omnicredit sunt de ajuns numai 30 de secunde pentru a-ti face cont pentru ca e nevoie de un minim de date de identificare, iar mai apoi plasezi imediat cererea de finantare. In cel mult o ora aceasta va fi analizata si vei primi un raspuns. Daca acesta este favorabil atunci in maxim 8 ore vei primi suma solicitata direct in cont.

Foloseste calculatorul disponibil pe platforma

Pe site ai acces la un calculator pe care il poti folosi cu usurinta, astfel ca trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale pe care iti doresti sa le incasezi si data scadenta a acestora, urmand a afla pe loc suma de care poti beneficia la Omnicredit. Aici nu exista taxe sau comisioane ascunse, astfel ca stii de la bun inceput la ce sa te astepti, fara sa te trezesti cu surprize neplacute pe parcurs.

Pentru toate afacerile

Aceasta este o solutie financiara care se dovedeste a fi ideala pentru toate afacerile indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Putem aminti aici, printre altele, de florarii, cabinete stomatologice, firme IT, spalatorii auto, farmacii, sali de sport si nu numai.

Consiliere din partea specialistilor

In plus, ai parte de consiliere din partea celor mai buni specialisti ai domeniului economic, iar pentru ca acestia dispun de o experienta vasta nu exista vreo problema care sa fie prea complexa pentru a nu putea fi rezolvata. Mai mult, antreprenorii au oportunitatea de a dobandi noi cunostinte pe care sa le poata pune in practica si prin care sa isi poata desfasura activitatea asa cum se cuvine.

Performante maxime

Pentru ca o companie sa poata atinge cele mai mari performante in orice domeniu e nevoie ca aceasta sa aiba acces la solutii moderne, inclusiv de finantare pentru ca prin obtinerea fondurilor necesare e mult mai usor pentru manageri sa gestioneze activitatea. Astfel, Omnicredit ofera sprijinul de care poate avea nevoie orice antreprenor pentru propria afacere, iar aici eviti din start birocratia si toate piedicile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *