0 Comments

Eva Salon – salon epilare cu laser

Din cauza standardelor de frumusețe tot mai ridicate și a presiunii sociale, eliminarea părului nedorit a devenit o problemă de mare amploare, în fața căreia metodele tradiționale de epilare nu mai fac față. Necesitatea de a repeta procedura la intervale scurte de timp pentru a putea asigura un aspect uniform și plăcut vizual al pielii, a făcut din acest obicei relativ simplu, cauza multor probleme emoționale și motiv masiv de stres continuu. Din aceste considerente a fost nevoie la dezvoltarea de soluții pe termen lung, dintre care cea mai eficientă s-a demonstrat a fi epilarea definitivă. Astfel că la Eva Salon, salon epilare cu laser, puteți avea parte de toate beneficiile acestei proceduri.

Cum funcționează epilarea definitivă?

Această procedură nu presupune nici tăierea, nici smulgerea firului, deoarece acestea permit regenerarea firelor. Așadar a fost nevoie de o metodă care să distrugă în totalitate foliculul de păr. Epilarea cu laser presupune ca aparatul să emită pulsuri repetate de lumină care ajung la temperaturi ridicate care sunt absorbite de melanină, compusul de bază al firelor. În acest mod, lumina care poate ajunge până la 80 de grade, este transmisă în folicul, acesta fiind distrus instant, iar firele urmând să cadă după maxim 15 zile. Rezultatele pot apărea încă de la prima ședință, firele fiind mult mai rare, subțiri și considerabil depigmentate. Pentru a vedea rezultate la capacitate maximă, 95% în cazul femeilor și 75% în cazul bărbaților, sunt necesare în medie între 6 și 8 ședințe. Acest aspect depinde în esență de mai mulți factori precum suprafața zonei vizate, densitatea și grosime firelor, vârsta clientului și alți factori genetici.

Recomandări pre-tratament

Pentru a putea avea parte de cele mai bune rezultate, este necesar să se țină cont de câteva indicații de bază înainte de a apela la tratament. Astfel că, un prim și foarte important pas este să se înceteze epilarea prin smulgere cu cel puțin 15 zile înainte de tratament, pentru a evita un grad crescut de sensibilitate a pielii sau prezența de micro-leziuni. În schimb, se poate utiliza lama și este chiar recomandat să se realizeze o epilare cu lama în zona vizată cu o seara înainte de procedură. Este interzisă aplicarea de orice tip de tratamente chimice cu mai puțin de o săptămână înainte de epilarea cu laser; de tipul decolorărilor, cremelor depilatoare, autobronzant, etc. În ziua tratamentului trebuie evitată utilizarea de creme, deodorante, parfumuri, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice pe corp, deoarece pot determina fotosensibilitate și de asemenea pot împiedica și acțiunea tratamentului. De asemenea, și băile fierbinți sunt interzise în ziua respectivă.

Eva Salon folosește un aparat de epilare definitivă certificat de Comisia Europeană, foarte sigur și foarte eficient, care elimină riscul de a provoca arsuri sau alte neplăceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *