0 Comments

Imprimare tricouri la Agrafa Print

Cu o experiențe de peste 17 ani în domeniu, am reușit să ne conturăm o reputație pozitivă în rândul a peste 120 de branduri mari cu care am colaborat în tot acest timp sau cu care colaborăm și în prezent. Acestea s-au declarat mulțumite de serviciile noastre și au invocat ca principale caracteristici ce ne diferențiază de concurență de comunicarea de pe întreg parcursul parteneriatului; profesionalismul și atenția la detalii; devotamentul și implicarea completă față de muncă noastră; calitatea excepțională a produselor furnizate; dar și prețurile extrem de accesibile în raport cu produsele finale și multe alte aspecte pe care nu ne sfiim să le demonstrăm odată cu fiecare comandă onorată cu succes. Pe lista colaboratorilor noștri se regăsesc nume extrem de sonore precum: Ministerele Justiției, Culturii, Afacerilor Externe; Mercedes-Benz, Red Bull, Samsung, Antena1, Emag, Alka și multe alte nume prestigioase atât pe piață autohtonă, cât și pe cea internațională.

Tricou cu mânecă scurtă pentru damă WCS150 alb L

Diversitate este una dintre caracteristicile pe care le-am exploatat la maxim în idee asigurării unei game extrem de largi de opțiuni pentru clienții noștri. Astfel că am investit și ne-am dezvoltat constant atât în ceea ce privește latura tehnică, cât și cea creativă, în așa fel încât să ajungem în punctul în care să putem onora orice fel de comandă. În prezent, ne mândrim cu faptul că reușim să materializăm chiar și acele idei care nu au mai fost abordate anterior, rezultând produse originale și atractive.

Clienții noștri beneficiază de oportunitatea de a putea propune propria grafică, realizată până la ultimul detaliu, pe care noi să o transpunem ulterior pe produsul final. Această cerință nu este însă obligatorie, astfel că pot opta și pentru varianta în care noi stabilim de la zero întregul design al produsului, de la material, la formă sau print. Mai mult, pentru  a avea siguranța că produsul final întrunește toate aspectele dorite, clienții pot solicita gratuit o mostră pentru a identifica eventuale erori. În acest fel, ne asigurăm că nu compromitem întreaga comandă, putând rezolva încă din fașă orice problemă, în așa fel încât produsul să ilustreze în totalitate imaginea comunicată inițial.

Agrafa este locul în care puteți opta și pentru imprimare tricouri și personalizarea acestora. Astfel că, dacă aveți un articol pe care vreți să îl transformați utilizând această metodă, tot ce trebuie să faceți este să îl aduceți la sediul Agrafa și să specificați modelul pe care doriți să îl atribuiți pe articol. Grafica va fi realizată la milimetru întocmai după indicațiile dumneavoastră, beneficiind de metode tehnologizate care să garanteze precizie și longevitate. Oferta însă nu se limitează doar la tricouri, putând astfel personaliza orice articol textil pe care îl doriți, indiferent de dimensiuni, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *