0 Comments

Bluze personalizate Nanana

Un concept inedit care a stat la baza conturării misiunii brandului Nanana a fost crearea unei comunități online unde artiști vizuali să își poată crea propriile expoziții care să funcționeze ca un magazin virtual unde să le poată vinde clienților pasionați ce își doresc articole vestimentare cu printuri originale și inedite. Astfel că, brandul a devenit locația de intersecție unde acești artiști pot lua mult mai repede contact cu potențiali clienți, iubitori de artă, fiindu-le mult mai ușor să își consolideze o vizibilitate și o prezență constantă pe piață.

Bluză mânecă lungă Unisex Rise Burgundy

Diversitate pe toate planurile

Gama noastră de produse propune spre a fi personalizate o serie de articole vestimentare destinate părții superioare a corpului, precum maiou, tricou, hanorac sau bluză personalizată. Astfel că, clienții brandului Nanana, odată ajunși pe site, pot naviga printre sutele de galerii create și miile de lucrări expuse, în ideea de a alege unul sau mai multe pentru a le printa ulterior pe obiectele vestimentare proprii.

Colaborăm cu furnizori de renume, ce produc în mod responsabil, utilizând materiale naturale, de cea mai bună calitate. Astfel putem garanta că punem la dispoziția clienților noștri produse de cele mai înalte standarde, realizate din bumbac organic, amestecuri de bumbac sau alte materiale reciclate. În ceea ce privește oferta de produse, personalizăm atât tricouri, maiouri și bluze, cât și hanorace disponibile în toate mărimile, de la XS, până la mărimi foarte mari. Și în ceea ce privește culorile produsului final dispunem de o gamă la fel de variată, de la nuanțe clasice de alb și negru, până la culori aprinse precum albastru regal, burgundy, khaki, sau culoarea zmeurei.

Modele sunt extrem de diverse și de asemenea variază în ceea ce privește atât diferite stiluri, arii estetice, concepte, cât și sursa de inspirație a lucrării, care poate veni din diverse domenii de activitate, precum; muzică, film, teatru, desene animate, sport; natură; imprimeuri ce înfățișează diverse personaje, animale, zodii, obiecte, texte sau modele și texte sau citate abstracte ce denotă semnificații aparte pentru artist sau pentru fiecare persoana ce le admiră. În funcție de criteriile enumerate anterior, produsele sunt grupate pe categorii specifice, pentru a atât căutarea, cât mai ales facilita găsirea modelului ideal.

Producție bazată pe grija pentru mediul înconjurător

Ne desfășurăm întreagă activitate ghidându-ne după principii stricte de protejare a mediului înconjurător, utilizând doar materiale naturale precum bumbac organic 100%, amestecuri de bumbac sau materiale reciclate și substanțe care să nu aibă un impact nociv asupra acestuia. Sustenabilitatea și responsabilitatea socială au fost recunoscute și răsplătite prin numeroase certificări oferite de organizații independente prestigioase, fapt care atestă că brandul nostru este unul ce are impact pozitiv asupra a tot ce ne înconjoară.

Așadar, îți faci o bucurie, ajuți un tânăr la început de drum și cumperi responsabil, alegând produsele Nanana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *