0 Comments

Ai obtinut banii pentru afacerea ta?

Activitatea economica este intr-o continua imbunatatire, inclusiv in domeniul financiar, asta insemnand ca in prezent, antreprenorii sunt in cautarea celor mai bune solutii de finantare care pot fi obtinute in cele mai simple conditii. Astfel, ei isi doresc sa dea nastere unor afaceri inedite, iar in sprijinul lor a aparut Omnicredit, care se ocupa de imprumuturi pentru persoane juridice. Aceasta institutie este cu mult diferita fata de institutiile clasice deoarece s-a adaptat nevoilor consumatorilor din ziua de astazi, iar avantajele sunt multiple. Altfel spus, cu ajutorul oferit de Omnicredit poate lua nastere sau se poate dezvolta orice afacere.

Omnicredit este prima platforma fintech de finantare online pentru antreprenori in timp real din Romania care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice. Aceasta este o institutie financiara nebancara care se deosebeste de cele clasice prin conditii mai putin stricte, dar si prin servicii care sunt special concepute pentru antreprenorii moderni. Astfel, daca esti in cautarea unor imprumuturi ca persoana juridica, nu mai este nevoie sa te complici cu banci, unde vei intalni conditii mai riguroase si cu siguranta ca acolo vei avea nevoie sa aloci mai mult timp pentru a putea rezolva orice situatie.

Un avantaj important este reprezentat de faptul ca la Omnicredit, conditiile nu sunt foarte stricte, iar unul dintre detaliile esentiale este acela ca firma sa isi fi desfasurat activitatea economica in ultimele 3 luni. Categoric, cu cat ideile sunt mai inedite, cu atat cresc sansele considerabil pentru obtinerea imprumutului necesar. Exista foarte multe afaceri de tip start-up care au luat nastere cu ajutorul Omnicredit, aceasta fiind o platforma foarte populara in special in randul tinerilor antreprenori care intotdeauna se afla in cautarea unor solutii moderne de finantare.

Poti avea tot felul de idei pe care sa le pui in practica cu ajutorul financiar obtinut de la Omnicredit. Indiferent ca vorbim despre un butic cu articole vestimentare pentru femei, de o florarie, o spalatorie auto, o cafenea, un cabinet stomatologic. Sumele pe care le obtinem le putem folosi in diferite scopuri, printre care, plati si cheltuieli, pentru furnizori, pentru chirie, pentru achizitii de echipamente sau terenuri si multe altele pentru ca nu sunt impuse limite.

Un alt avantaj pe care il pune la dispozitia clientilor sai, este faptul ca totul se poate rezolva direct online, astfel ca oricine poate ajunge sa faca importante economii de timp. Totul este simplificat, astfel ca nu dureaza mai mult de un minut pentru a-ti face cont, iar dupa ce solicitarea a fost efectuata, aceasta va fi analizata in maxim o ora. Dupa aprobare, suma solicitata va fi transferata in cont in cel mult 8 ore.

Tot in sprijinul clientului, Omnicredit are disponibil pe site un calculator pe care il pot folosi cei interesati de imprumuturi persoane juridice. Tot ce ai de facut este sa alegi suma de care ai nevoie si perioada necesara pentru rambursare, reusind astfel sa afli de la inceput care este rata lunara si suma totala pe care o vei plati.

Pentru ca stim ca in Romania, tinerii antreprenori au multe batai de cap care sunt determinate de birocratie, am decis ca in cadrul Omnicredit, toata activitatea sa se desfasoare online. Astfel, vom reusi sa avem mai putine griji si vom reusi ca oricine sa ne apeleze mai simplu pentru a obtine finantarea de care are nevoie pentru dezvoltarea afacerii sale.

In final, un alt aspect important este ca la IFN-ul Omnicredit vei avea acces la specialisti bine pregatiti, care se bucura de o experienta de peste 15 ani si care pot oferi consilierea de care are nevoie orice antreprenor astfel incat acestia sa isi poata dezvolta cunostintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *