0 Comments

O inmormantare se poate organiza oriunde in Bucuresti

Probabil ca toata lumea stie cat de dificil este sa ne confruntam cu moartea unei persoane apropiate, insa mult mai dificil este sa fim nevoiti sa ne ocupam de organizarea inmormantarii. Nu numai ca e nevoie de diferite proceduri stricte din punct de vedere legal, dar trebuie sa fie respectate si traditiile. Astfel, mai bine apelam la servicii funerare in sectorul 1 intrucat pe aceasta cale e mai usor sa gestionam situatia, iar la Casa Funerara Luca se poate spune ca ai nimerit unde trebuie.

Cand ai aproape niste profesionisti dispusi sa te ajute si sa te ghideze prin aceste momente neplacute parca e mult mai usor sa gestionezi orice situatie si sa organizezi inmormantarea. Acest lucru este ideal in special pentru cei care nu au mai trecut niciodata prin asemenea momente. De asemenea, serviciile Casei Funerare Luca nu se limiteaza doar la sectorul 1, cu toate ca aceasta este o zona cu multi clienti, ci aici pot apela persoane de pe intreg teritoriul capitalei.

In plus, faptul ca serviciile oferite sunt non stop reprezinta un mare avantaj intrucat e mult mai usor pentru oricine sa gestioneze situatiile cu care se confrunta indiferent de ora din zi si din noapte. De fapt, cele mai multe cazuri apar chiar noaptea, iar cu cat sunt demarate mai repede procedurile necesare, cu atat mai bine. Consilierea oferita va ajuta pe oricine sa treaca mai usor prin asemenea momente, fiind impuse de asemenea si tot felul de proceduri legale de care trebuie sa se tina cont.

Pentru servicii funerare in sectorul 1 ai nimerit in locul potrivit, iar Casa Funerara Luca iti promite si tot felul de pachete din care sa alegi in functie de preferinte si bugetul alocat. Unul dintre cele mai cautate pachete este, de altfel, chiar si cel mai accesibil din punct de vedere financiar care costa numai 1000 de lei.

Chiar daca multi sunt reticenti cu privire la acest pachet, e bine de stiut ca in ciuda faptului ca e cel mai ieftin, cuprinde tot ce este necesar, iar aici putem vorbi de sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, de crucea din lemn inscriptionata si nu numai. Doctorul care constata decesul si care se ocupa de imbalsamare este si cel care emite autorizatiile necesare in acest sens, astfel ca totul se poate rezolva in acelasi loc. Bineinteles, nu lipsesc nici servicii precum toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu sau transportul funerar.

Acestea sunt de baza, fiind incluse in toate pachetele, iar oricine se va putea orienta catre optiuni superioare cum ar fi pachetul la 1500 de lei, cel la 2000 de lei sau poate ceva mai costisitor la 4000 de lei sau la 8000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *