0 Comments

Smile Credit iti zambeste chiar si atunci cand viata este trista

Intentionezi sa obtii rapid un credit pentru a-ti rezolva anumite chestiuni personale? Foarte bine, ai ajuns exact in locul in care poti beneficia de ajutor financiar. La Smile Credit oferim sume de bani cuprinse intre 200 si 2000 de ron pentru persoanele care au nevoie de o anumita finantare urgenta la un moment dat. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre conditiile minimale prin care putem sa iti oferim acest credit, acceseaza mai multe informatii aici https://www.smilecredit.ro/credit-rapid/.

De asemenea, te asiguram ca iti stam la dispozitie in orice moment, pentru ca stim cat de mult conteaza sa ai pe cineva pe care sa te poti baza in clipa in care nu dispui de banii necesari pentru a-ti rezolva o problema de serviciu sau ce are legatura cu viata personala. Dat fiind faptul ca inceputul de an scolar se apropie cu pasi repezi, in cazul in care aveti copii, este foarte probabil sa aveti nevoie de o suma de bani destul de consistenta pentru a-i putea pregati asa cum se cuvine pentru inceputul de an scolar.

Stim ca, in general, cheltuielile sunt destul de mari la inceput de septembrie, cand vine vorba de achizitia rechizitelor, uniformelor scolare sau a diferitelor taxe. Daca vrei sa pornesti cu dreptul atat tu, cat si copilul tau si nimic sa nu va lipseasca, alege sa obtii un credit de aici. In doar cateva ore, vei avea banutii in cont si poti sa te apuci de cumparaturi.

Nu-ti face griji in privinta costurilor sau a dobanzilor pe care le avem, pentru ca te asiguram ca sunt decente si nici macar nu vei simti ca ai facut un mic imprumut. Pentru un credit in valoare de 500 lei, Dobanda maxima Anuala Efectiva (DAE) este de 2913,30 %, dobanda este 1.546,66 lei, iar suma totala de plata este de 2.046,66 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate pornind de la premisa ca suma acordata a fost retrasa integral la data acordarii, iar rambursarea se face in rate lunare (12 luni), iar rata medie lunara este de 170,56 lei. In varianta pe durata maxima de 24 luni rata se reduce la jumatate.

Dobanda minima Anuala Efectiva (DAE) este de 0%. Pentru linia de credit rambursata in primele 7 zile clientul nu achita niciun cost. Exemplu: daca valoarea liniei de credit este de 500 lei sau 2.000 lei, iar clientul restituie cat a luat, respectiv 500 lei sau 2.000 lei, in primele 7 zile. Perioada liniei de credit este de 24 luni, dar clientul poate rambursa integral in orice moment, inclusiv dupa o zi. Suma minima a liniei de credit este de 200 lei, iar suma maxima de 2.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *