0 Comments

Ischia – insula unei istorii mărețe

Cei care alege să meargă în Ischia în sejur trebuie să știe că în fața lor se va deschide o lume incredibilă fascinantă prin trecut și prin istorie și prin povești care vor rămâne veșnic. Astfel, acum este momentul să rezervi câteva zile de relaxare pe una dintre cele mai frumoase și mai speciale insule din Italia. Descoperă secretele ascunse ale Ischiei într-o vacanță plină de aventură care te va cuceri cu siguranță. 

Castelul Aragonez

Punctul principal de atracție din Ischia este chiar castelul acesta care este cunoscut ca fiind un simbol de referință al culturii și civilizației acestei zone. De cele mai multe ori, vei care vin aici se aleg cu o lecție de istorie plină de dovezile incredibile de care este înconjurată locația. Atracțiile turistice de aici sunt nenumărate iar puterea lor este cu adevărat una specială, transformată într-o poveste a unei civilizații puternice care a luptat pentru ea. Așa cum veți observa, fiecare perete al acestui castel este dovada unor lupte grele date de-a lungul timpului, pentru libertate și nu numai, însă tocmai acestea sunt cele care fac ca fiecare aspect al acestei zone să fie atât de iubite de turiștii vizitatori. 

Chiesa dell’Immacolata

Construită în anul 1737, biserica s-a păstrat foarte bine în timp, iar astăzi veți putea admira aici elemente fantastice de artă și de asemenea, cupola acesteia este gazda celei mai frumoase privești asupra întregii insule. 

Casa del Sole (Casa Soarelui)

Această clădire este parte integrată a ceea marelui castel Aragonez și este de altfel și cea care adăpostește o serie de expoziții de artă veche sau contemporană pe care le veți putea admira dacă veți ajunge aci. De asemenea, Casa Soarelui este poziționată perfect pentru a-ți permite să admiri o parte din structurile arhitectonice aparținând mai multor epoci din trecut.

Chiesa di S. Pietro a Pantaniello

Această clădire este imposibil de ratat, iar acest lucru se datorează arhitecturii sale ieșite din comun. Cu o formă hexagonală extrem de impresionantă, împletită cu unele dintre cele mai frumoase detalii de imagine, aceasta reușește să te cucerească încă de la prima vedere. Eleganța acestei clădiri este probabil unul dintre principalele motive de atracție, însă adesea, oamenii vin aici și pentru a se bucura de plimbări liniștite și relaxante departe de toată agitația. 

Fabrica de vacanțe – agenția perfectă pentru vacanțele tale

Este probabil momentul cel mai potrivit să mergi în Ischia într-un sejur de câteva zile. Vremea din această perioadă este benefică, iar clima de acolo este una cu adevărat potrivită pentru a-ți permite să explorezi toate secretele ascunse ale acesteia. Cei de la Fabrica de Vacanțe sunt una dintre cele mai bune soluții, venind către tine cu numeroase oferte pentru o vacanță fantastică pe insula Ischia. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *