0 Comments

Nu ai gasit inca o comoda pentru dormitorul tau?

Cand trebuie sa ne alegem mobilierul pentru dormitor acesta trebuie sa fie functional si sa respecte designul acestuia. Dormitorul este locul in care trebuie sa dormi si sa iti reface bateriile, astfel ca trebuie sa il amenajezi astfel incat sa fie un mediu relaxant si armonios. Totodata, dormitorul este spatiul in care se afla toate lucrurile personale, lucrurile in care ai nevoie in fiecare zi, haine, lenjerii, bijuterii sau produse cosmetic, toate acestea regasindu-se in spatiul acesta intim.

De aceea, va trebui ca dormitorul sa fie un spatiu practic astfel incat sa iti poti depozita corespunzator toate lucrurile si sa poti sa-ti desfasori in voie rutina zilnica. Este important sa stii cum sa alegi cea mai buna mobila pentru dormitor, pentru ca sa iti poti amenaja un spatiu practic si eficient.

Pe langa pat, comoda pentru dormitor este important astfel incat sa poti avea un dormitor organizat. Folosind comode in dormitor, fie comoda pentru tv, fie comoda pentru depozitare vei putea dezvolta un nou concept de depozitare si vei alege cel mai bun si mai confortabil mod de a-ti pastra hainele si toate lucrurile.

Daca nu ai prea mult spatiu in casa pentru a-ti pune hainele pe umerase, ar fi ideala o comoda cu sertare mai lungi, in care hainele sa poate fi intinse fara a face cute. Totodata, daca nu ai in spatiu in dormitor, poti opta pentru comode ideale pentru hol.

Sunt puse la dispozitie o gama variata de comode pentru dormitor la Expomob din care sa poti alege.

In functie de alegerile pe care le vei face, comodele din dormitor pot deveni punctul central al acestei camere si pot avea mai multe roluri: de a depozita hainele, lenjeria de pat sau lenjeria intima. Modele de comode cu sertare de la Expomob sunt execelente, au sertarele mari si incapatoare si pot lua locul raftului greoi si al barei de haine din dulapul anost, care ocupa mult spatiu.

Daca vei renunta la dulap se va crea mai mult spatiu si astfel va fi mai multa lumina si nici nu va trebui sa renunti la lucruri.

Mobilierul cu sertare este extrem de functional pentru drmitor, iar cu ajutorul comodei, lucrurile tale vor fi depozitate mult mai organizat si mai ordonat. Pe de alta parte, pe comoda pot fi asezate parfumuri, produse cosmetic, cutiute cu bijuterii, fotografii, diverse amintiri.

Daca esti o persoana care apreciaza media iti poti transforma rolul clasic al comodei din dormitory intr-unul de comoda TV, prin amplasarea TV deasupra ei si folosind rafturile si compartimentele pentru depozitarea telecomenzilor sau a altor dispozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *