0 Comments

Casa de amanet pe care ma bazez in Bucuresti

Atunci cand te afli in criza de bani amanetul de televizoare poate fi una dintre alternativele la care poti apela. Poate ca la un moment dat vei fi pus intr-o astfel de situatie, de aceea in acest articol vom scrie despre televizoarele care pot fi amanetate, de ce sa le amanetam si cat de usor putem apela la specialisti. Chiar daca televizoarele poate nu sunt la fel de valoroase precum platina sau diamantul, sunt o sursa de venit foarte buna in momentul in care esti in criza de bani.

La casa de amanet Prestige sunt acceptate obiecte electronice precum televizoare drept garantie pentru a obtine suma de bani de care ai nevoie. Cu totii suntem constienti ca in viata oricarei persoane pot exista momente in care sa avem nevoi urgente si sa nu avem la cine apela pentru suma de bani urgenta.

Daca nu vreti sa apelati la varianta de a amaneta o bijuterie valoroasa, atunci puteti apela cu toata increderea la amanet pentru televizoare oferit de Prestige. Ulterior, bunul poate fi recuperat dupa ce a fost rambursat imprumutul. In urma incheierii unui contract, clientii vor fi nevoiti sa ramburseze suma de bani imprumutata la care se va adauga un comision. La Amanet Prestige de la Universitate este practicat cel mai mic comision de pe piata, ce este cuprins intre 0.1% si 0.9%.  Acest comision va fi adaugat zilnic la suma de bani imprumutata.

Pentru a putea beneficia de serviciile de amanet televizoare oferite de Prestige Amanet, tot ceea ce trebuie sa faca un client este sa vina cu bunul respectiv, fie un televizor sau smart televizor si ulterior el va fi evaluat pentru a se putea oferi imprumutul solicitat.

Dupa ce specialistul va comunica suma de bani care se poate oferi, se va incheia contractul intre cele doua parti, client si amanet, urmand ca la data scadenta sa fie rambursat imprumutul si comisionul aferent pana la data la care se va rambursa imprumutul.

Pe langa faptul ca Amanet Prestige ofera imprumuturi rapide, casa de amanet ofera si posibilitatea de a cumpara televizoare la preturi mai mici decat pe piata, care sunt in stare buna de functionare, iar pretul va fi mai mult decat acceptabil. Unii clienti care isi amaneteaza bunurile nu mai reusesc sa plateasca comisionale sau sa prelungeasca perioada de imprumut, iar Amanet Prestige scoate aceste bunuri la vanzare pentru a-si recupera imprumutul acordat.

Amanet Prestige ofera doua posibilitati pentru clientii sai, atat o varianta de a obtine bani rapid cat si o alternativa de a cumpara bunuri ieftine, astfel ca acestia au un business care va rezista inca mult timp.

Mai mult decat atat, veniti cu incredere cu produsul pe care il aveti si veti constientiza toate avantajele pe care le ofera televizorul vostru si pe care sa le prezentati specialistilor. Fiti convingatori si cu siguranta veti obtine suma de bani dorita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *