0 Comments

Locul de cazare din Constanta potrivit pentru toti oamenii de afaceri

Cel mai bun loc de cazare din Constanta tocmai si-a redeschis usile. Readus la viata dupa si la obiectul sau principal, Casa Hrisicos este un hotel business de 4 stele din orasul de la malul marii dedicat tuturor oamenilor de business. Te asteapta cele mai bune facilitati pentru o sedere lipsita de griji si, in plus, esti foarte aproape de nenumarate puncte de interes. Poti sa organizezi intalniri de business aici, dar si sa beneficiezi de pe urma unui nou concept in tara noastra, posibilitatea de controlare a sejurului tau direct de pe telefon.

O lunga istorie care fascineaza

Nu trebuie sa fii oaspete la Casa Hrisicos, ci este de ajuns sa treci prin piata Ovidiu din Constanta pentru a reveni in perioara anilor 1900, atunci cand parca grijile erau mai marunte. De la infiintare si pana in prezent, aceasta cladire a indeplinit mai multe roluri, a inceput ca un hotel, mai apoi s-a transformat intr-un sediu de banca si a ulterior a ramas in voia sortii pentru cateva decenii. Astazi ne putem bucura de cladire la adevarata sa valoare si, mai mult, toti cei care ii vor trece pragul vor avea parte de o experienta placuta. Este una dintre cele mai rezistente cladiri din centrul orasului, iar peretii grosi, cu siguranta, inca ascund mult dintre secretele vremii.

Conditiile pe care ti le doresti

Acesta este locul in care traditionalul se imbina cu modernul, motiv pentru care Casa Hrisicos este bine cunoscut in acest domeniu, fiind unul dintre hotelurile frumoase avand o capacitate redusa. Te poti caza intr-una dintre cele 23 de camere, chiar in inima orasului, iar solutiile moderne ale secolului nostru iti fac sederea mult mai placuta. Tot ce este legat de sejurul tau se poate controla exclusiv de pe telefon, incepand de la rezervare si check in pana la alegerea camerei preferate, deschiderea usilor si nu numai.

Atentia la detalii

De asemenea, cu totii stim ca atentia la detalii este cea care face diferenta, motiv pentru care toti cei care ajung aici au parte intotdeauna de o experienta placuta. In plus, aici suntem aproape de toate punctele de interes ale orasului pentru ca gasim Casa Hrisicos chiar in piata Ovidiu, in centrul orasului. De aici faci un minut pana la Sinagoga Mare si pana la Marea Moschee, in timp ce cazinoul si acvariul se afla la 7 minute distanta. Portul si plaja, alte atractii din oras ne asteapta la 10 minute distanta, pe cand punctele importante de business din Constanta sunt usor accesibile.

De 1901 si pana astazi traditia Casei Hrisicos continua, iar toti oaspetii sunt martorii acesteia. Controleaza tot ce este legat de sejurul tau direct pe telefon si vei avea parte intotdeauna de o experienta placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *