0 Comments

Esti in cautarea unui nutritionist in capitala?

Cunoastem deja faptul ca unii dintre noi ne dorim sa pierdem in greutate, altii sa castigam cateva kg, sa dam nastere unui copil sanatos sau ne dorim pur si simplu sa ne schimbam modul de viata, sa avem o alimentatie corecta. Din toate aceste motive este bine sa apelam la un specialist in nutritie cu experienta in domeniu.

Un bun nutritionist in Bucuresti este Raluca Mihaela care ne poate invata cum putem concepe un plan de alimentatie echilibrat, cum sa interpretam o eticheta nutritionala, care sunt cele mai sanatoase metode de gastrotehnie, care sunt alimentele cu efecte benefice, cum putem sa il invatam pe propriul copil sa manance doar alimente sanatoase, ce inseamna un stil de viata sanatos, care este dieta indicata in functie de o anumita patologie, cum sa ne pregatim corpul atunci cand vrem sa facem un copil, cum putem scapa de kilogramele in plus dupa sarcina, dar fara riscuri nedorite, cum sa scadem in greutate fara riscuri.

In urma consultatiei efectuate de nutritionistul Raluca Mihaela, aceasta va stabili un plan nutritional pe baza informatiilor obtinute de la noi si care va fi adaptat varstei, sexului, nivelului de activitate fizica, starii de sanatate, preferintelor alimentare, obiceiurilor dumneavoastra. In functie de ceea ce va afla, poate va fi necesar adaugarea unui program de activitate fizica, de consiliere psihologica si de educatie pentru sanatate, daca este cazul.

Atunci cand discutam despre un stil de viata sanatos, nutritia este subiectul cel mai abordat. Multe persoane gresesc in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa deoarece adopta prea multe reguli sau nu adopta nici o regula. Cel mai simplu mod prin care ne putem asigura ca mancam sanatos este sa respectam un minim de reguli foarte simple printre care, sa nu mancam mult la o masa, sa avem portii de vegetale crude in fiecare zi, sa consumam in cantitati moderate produse de origine animala, sa consumam cu moderatie grasimi si sa includem neaparat in dieta, alimente bogate in fibre.

Daca vom consuma cat mai multe fructe si legume proaspete in fiecare zi, mancare gatita la domiciliu si vom reduce cantitatea consumata de zahar si carbohidrati rafinati vom putea aduce un aport la imbuntatatirea starii de spirit si la scaderea riscului pentru problemele de sanatate mintala.

Alimentatia sanatoasa propusa de nutritionistul Raluca Mihaela nu presupune restrictii stricte in ceea ce priveste alimentele, ci se refera mai degraba, la a ne simti minunat in pielea noastra, sa avem mai multa energie, sa ne imbunatatim sanatatea si sa ne stabilizam starea de spirit.

In concluzie, o vizita la un consult la nutritionistul Raluca Mihaela ne va aduce doar beneficii pentru sanatatea noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *