0 Comments

De acum stiu ca aici imi pot face orice tip de asigurare

De-a lungul anilor, experienta i-a invatat pe consultatii de la FlyInsurance ca fenomenele naturale sunt un risc major pentru productiile agricole. Indiferent care ar fi zona in care aceste productii agricole s-ar afla, acestea pot fi afectate de grindina, ploi torentiale, furtuni, alunecari de teren, incendii si alte dezastre naturale. Este suficient sa se produca chiar si un singur eveniment, pentru ca intreaga productie sa fie compromisa si toata investitia sa fie pierduta.

In schimb, cu ajutorul unor polite de asigurare in agricultura oferite de FlyInsurance, efectele dezastrelor naturale pot fi diminuate si se va putea relua ciclul de productie, fara a mai fi nevoie sa apelam la fonduri suplimentare.

Politele de asigurare in agricultura pot cuprinde culturi de cereale, de legume, plante aromatice si medicinale, plante industrial, plante oleaginoase, plante textile, vii, pomi fructiferi, culturi de capsun, culture din sere sau solarii si multe altele.

Riscurile care sunt acoperite prin intermediul politelor de asigurare sunt in functie de specificul culturilor asigurate si cuprind: incendii determinate de cauze naturale, ploi torentiale, furtuni, grindina, prabusirea, alunecarea, surparea terenurilor cultivate sau a plantatiilor, ingheturi tarzii de primavara si ingheturi timpurii de toamna.

Asadar, asigurarea culturilor agricole este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc sa-si protejeze culturile, indiferent daca acestia sunt persoane fizice sau juridice. Cu alte cuvinte, asigurarea culturilor agricole este necesara pentru toti cei care privesc practica agricola nu doar ca pe o actiune gospodareasca, ci din punct de vedere antreprenorial, ca pe orice afacere care are un obiectiv concret si care trebuie sa isi asume atat castigurile, cat si pierderile care vin odata cu aceasta. Asigurarea culturilor agricole porneste de la grija fata de cel mai mic detaliu al unei afaceri, mai ales atunci cand se doreste sa se fata situatiilor neprevazute.

Ca toate acestea sa fie posibile, recomandarea este sa apelam doar la specialisti cu experienta asa cum sunt cei de la FlyInsurance care au dat dovada intotdeauna de seriozitate si profesionalism in prelucrarea cererilor clientilor lor. Pe primul loc pentru FlyInsurance este increderea in serviciile oferite si siguranta pe care o garanteaza pachetele de asigurari disponibile in portofoliul lor de produse.

Serviciile oferite de FlyInsurance sunt perfectionate gratie experientei acumulate de-a lungul anilor in domeniul asigurarilor, oferind de fiecare data clientilor, cele mai bune servicii care sa raspunda cel mai bine nevoilor acestora.

FlyInsurance garanteaza ca prin colaborarea cu agentia de brokeraj, clientii nu vor avea doar o simpla asigurare in domeniul agriculturii, ci vor avea siguranta ca bunurile vor fi protejate exact asa cum vor avea nevoie.

Suntem constienti ca alegerea politei potrivite este un procedeu complex, astfel ca se garanteaza consultanta gratuita pentru o alegere adecvata nevoilor complexe ale clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *