0 Comments

Cu greu am gasit o firma buna de cadastru

Piata imobiliara se dezvolta intr-un ritm alert la noi in tara, iar astazi in mediul urban poate sa rasara cate o cladire pe orice bucatica de pamant. Bineinteles, cladirile pot avea diferite roluri, putine fiind industriale, acestea fiind regasite, in general, in afara marilor orase, insa majoritatea sunt cu destinatie rezidentiala, dar nu lipsesc nici cladirile de birouri. Totusi, un proiect imobiliar nu este deloc usor de pus la punct, iar inca de la stadiul de proiect e nevoie de nenumarate proceduri. Astfel, cine cauta o firma de cadastru in Bucuresti merita sa se orienteze din start catre profesionisti intrucat in acest domeniu nu e loc de greseala, iar cea mai mica neatentie poate lasa in urma multe probleme.

Bineinteles, competitia e foarte stransa, motiv pentru care unii pot fi pusi in dificultate atunci cand trebuie sa ia o decizie. Totusi, pentru a nu avea nicio grija, cei de la Euro Survey sunt cu adevarat profesionisti si garanteaza obtinerea rezultatelor dorite intotdeauna, fara surprize neplacute.

De cadastru poate fi nevoie intr-o multime de contexte, in special atunci cand facem pregatirile pentru un proiect imobiliar sau atunci cand documentatia cadastrala nu e inscrisa in cartea funciara. De asemenea, documentatia cadastrala poate sa nu mai fie la curent cu legile actuale si poate sa existe o suprapunere cu cel putin un vecin. De serviciile unei firme de specialitate poate fi nevoie si atunci cand se doreste ipotecarea unui imobil sau instrainarea, fie ca vorbim de un apartament, de un teren si nu numai. La ridicarea unei constructii automat aceasta trebuie sa fie inscrisa in cartea funciara pentru a intra in legalitate, iar serviciile EuroSurvey sunt utile si atunci cand e nevoie de dezmembrarea sau lipirea unui imobil dar si cand se doreste instituirea unei servituti de trecere. In acelasi timp, imobilul poate fi repozitionat fara sa fie nevoie de modificarea formei sau suprafetei, iar orice institutie financiara poate sa solicite relevee interioare in cazul in care acestea nu au fost efectuate anterior. De cadastru e nevoie si la radierea unei constructii din cartea funciara, dar si la opozabilitatea fata de terti, iar cei de la EuroSurvey te pot ajuta in fiecare dintre aceste situatii.

Cu o bogata experienta in domeniu nu exista o situatie care sa fie prea complexa pentru inginerii de aici si, in plus, acestia se folosesc si de tehnologie de ultima generatie pentru ca activitatea lor sa fie simplificata si eficientizata pe cat posibil. Pe aceasta cale cresc considerabil performantele si e mai usor sa fie efectuate cat mai multe proiecte intr-un timp mai scurt, cererea fiind foarte mare.

Contacteaza un specialist in cadastru de la EuroSurvey iar acesta te va putea ajuta la prima inregistrare in sistem, dar si cu privire la actualizarea documentatiilor cadastrale. Cei de aici se ocupa si de apartamentari constructii, alaturi de actualizarea limitelor unei proprietati, a suprafetei unui imobil, a categoriei de folosinta sau destinatia, motiv pentru care iti va fi mult mai simplu si mai comod din toate punctele de vedere.

La capitolul preturi probabil ca oricine si-ar dori sa se orienteze catre cele mai mici posibile, insa in realitate tarifele cele mai mici, de multe ori, aduc si o calitate inferioara a serviciilor, iar referitor la cadastru nimeni nu isi doreste sa isi asume responsabilitatea. In schimb, cele mai mari preturi nu sunt justificate intotdeauna, motiv pentru care e bine de stiut ca la EuroSurvey s-a gasit un echilibru. Cu alte cuvinte, raportul calitate – pret e mai mult decat ideal si oricine are garantia calitatii si profesionalismului, fara sa fie nevoie de alocarea unor bugete considerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *