0 Comments

Cat de mult conteaza bonusurile pentru jocurile de noroc de tip slots?


Daca te-ai jucat macar o data jocuri de noroc de tip slots ai observat ca in timpul sesiunilor de joc apar si numeroase bonusuri, fie cand apar simboluri speciale, fie cand atingi un anumit nivel al jocurilor. Mai putem avea si bonusuri cu depunere sau fara depunere, bonusuri oferite la crearea unui cont sau la primul joc, bonusuri de fidelitate. Bonusurile reprezinta sume de bani in plus pe langa castigul obisnuit, ele sunt utilizate in interiorul jocului pentru a mari sansele de castig sau pentru a avea o suma mai mare la final, cand se fac si retragerile. Fiecare utilizator incearca sa aiba cat mai multe bonusuri in joc, sa le acumuleze si sa le foloseasca in asa fel incat sa castige sume din ce in ce mai mari.
De ce sunt atat de importante bonusurile pentru jocurile de noroc de tip slots? Pentru ca pot oferi suficiente motive jucatorilor sa continue sa fie implicat in joc, aparitia lor in joc nu e intamplatoare, vin de multe ori in momentele in care esti tentat sa renunti sau nu ai castiguri asa de mari. Combinatiile castigatoare de la pacanelele 777 si jocurile ca la aparate 77777, pe care le poti testa si la slotscalendar, s-ar putea sa nu fie suficiente, de multe ori demo-urile de pe astfel de site-uri sau si bonusuri cu depunere, fara depunere daca mergi mai departe in cazinourile online. Bonusurile fara depunere sunt de obicei date la inceput si nu sunt sume mari, dar te ajuta sa vezi cum functioneaza jocul si ce poti castiga la depuneri mai mici. Bonusurile cu depunere se aloca doar in functie de anumite praguri de depunere, asta insemnand ca la 100 ron, de exemplu, ai bonus de 5%, la 40.000 de ron ai bonus de 90% din suma pariata, depinde de cazinoul care il ofera si de politica sa.
Importanta bonusurilor pentru jocurile de noroc de tip slots, disponibile si la slotscalendar este una mare daca ne gandim la numarul de jucatori pe care ii are numai un singur joc popular din aceasta categorie. Bonusurile din joc sunt mai multe la jocurile care au si castiguri mai mari, totul este sa te joci constant online si sa incerci sa intuiesti care e cel mai bun joc in functie de bonusurile acordate. Cu cat avem mai multe bonusuri in jocuri mai complexe, cu atat tentatia este de a juca din ce in ce mai mult pentru a putea castiga si un jackpot si toate tipurile de bonusuri care exista in fiecare joc.
Bonusurile din jocurile de noroc de tip slots sunt o metoda foarte buna si usoara de a evalua un joc nou. De exemplu, daca nu ne-am mai jucat pacanele 777 si vrem sa vedem ce fel functioneaza si ce sanse avem urmarim bonusurile acordate sau cele declarate de producatori. Cand sunt multe si le atingem destul de usor jocul este unul bun, care merita jucat si in viitor, ne aduce castiguri si ne putem baza pe bonusurile oferite. Nu reusesti sa ai niciun bonus dupa mai multe sesiuni de joc sau nu ai informatii suficiente despre ele, inseamna ca jocul respectiv nu este unul care iti va acorda prea multe sanse de castig. Si cum orice jucator cauta jocurile care ii aduc doar castiguri bune e firesc sa nu avem atat de multe jocuri populare si unele sa fie evitate tocmai din cauza bonusurilor.
Producatorii de jocuri din prezent au introdus insa tot mai multe bonusuri in fiecare joc, ele apar mai des si sunt foarte diferite, jucatorii isi doresc mai mult ca oricand sa le aiba si sa le vada, asa ca importanta lor va fi din ce in ce mai mare pentru industria jocurilor de noroc. Daca le ai pe cele mai creative si mai bune vei reusi sa plasezi jocurile de noroc unde apar pe primele locuri in topul preferintelor clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *