0 Comments

Am gasit cateva tratamente care se pot pune in practica cu ajutorul celulelor stem

Sunt multe afectiuni serioase ce ne pot pune viata in pericol si a caror tratamente sunt complexe. Printre acestea putem aminti si de boala lyme, una care ce-i drept nu e la fel de comuna precum altele, dar care lasa in urma efecte grave pentru bolnavi. Totusi, tratamentele cu celule stem incep sa fie tot mai des folosite la scara larga, fiind cunoscute pentru utilitatea lor si toate avantajele aduse, astfel ca cine este in cautarea unui tratament pentru boala lyme poate apela la Stem Sure unde sa afle mai multe.

Stiai ca in corpul nostru se gasesc peste 200 de tipuri de celule? La baza lor se gasesc cele stem, astfel ca de aici au aparut si tratamentele pe baza de celule stem care sunt considerate mai naturale si se bazeaza pe faptul ca organismul nostru are abilitatea de a se regenera. In schimb, e nevoie de surse bogate de celule stem pentru a putea fi puse in practica diferite proceduri. La acest capitol putem aminti de sangele cordonului ombilical care prezinta o sursa foarte bogata si prelevarea se face la scurt timp dupa nastere. Celulele stem se gasesc in tot corpul, dar sunt putine locuri din care sa poata fi prelevate in cantitati importante, dar la acest capitol putem aminti, printre altele, si de maduva osoasa.

Modalitati de prelevare

Cum se prelevaza? Totul difera in functie de sursa, iar optiunile sunt diversificate in acest sens. Daca vorbim de sangele cordonului ombilical, procedura se pune in practica cu usurinta, fara sa existe riscuri pentru mama sau fat. La fel si in cazul maduvei osoase, cand sunt inserate niste ace de mici dimensiuni prin intermediul carora sunt extrase cantitatile dorite de celule stem.

Depozitare in conditii optime

Mai departe este esential ca celulele stem sa fie depozitate in cele mai bune conditii dupa ce au fost prelevate, iar in acest sens apelam la Stem Sure. Aceasta este o banca privata care ne asigura cele mai bune conditii, iar celulele stem pot fi pastrate chiar si cateva decenii pentru ca nu se deterioreaza si nu isi pierd proprietatile. Apeleaza direct aici pentru a afla mai multe despre depozitare, dar si despre tratamentele ce se pot pune in practica.

Costuri accesibile

In plus, e bine de stiut ca nu e nevoie de alocarea unor bugete considerabile pentru a avea acces la toate beneficiile aduse de tratamentele cu celule stem. Poti sa alegi din patru pachete disponibile la Stem Sure, iar tarifele variaza de la 1.390 de euro pana la 2.390 pentru cel de top. Aici poti gasi un tratament pentru boala lyme alaturi de multe altele si poti sa demarezi procedurile oricand doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *