0 Comments

Vezi de ce sunt recomandate tavanele casetate

Compania MM Construct ofera lucrari de montaj tavane casetate in cladiri rezidentiale si industriale. Tavanele casetate sunt folosite pentru amenajarea spatiilor de birouri, spatiilor industriale, spitale, magazine sau depozite. Acestea au rolul de a masca conductele, instalatiile, aparatura. In acelasi timp asigura un tavan estetic si functional. Structura de prindere a placilor poate fi vizibila sau ascunsa si are o rezistenta mare la umezeala.

Placile pentru tavanele casetate pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale sau combinatii de materiale. Cele mai uzuale placi sunt din ipsos armat cu fibra de sticla sau cele din vata bazaltica. Exista variante din lemn, metal, polistiren, plastic sau plexiglas. Texturile si modelele placilor sunt nenumarate si pot corespunde celor mai exigente cerinte estetice.

Tavanele casetate sunt folosite pentru a fi suspendate de grinzile incadrate in acoperisuri. Dupa ce sunt montate, tavanele false au rolul de a restrictiona transmiterea zgomotului, cat si absorbtia sunetelor. Indiferent pentru ce model de tavan casetat am opta, toate sunt foarte usor de montat pentru ca sistemul se face prin clipsare de structura de sustinere. Acestea pot fi o solutie eficienta si din punct de vedere financiar deoarece pretul este unul foarte avantajos. In plus, o data montat, tavanul casetat contribuie la eficientizarea costurilor, economisind energie. Tavanele casetate pot masca sistemele de ventilatie sau cele de incalzire, contribuind la aspectul camerei.

Indepartarea plafonului se face la fel de usor cum se monteaza, astfel ca acesta poate fi indepartat de structura de sustinere.

Printre avantajele tavanelor casetate se numara:

  • rezistenta la foc, conferind protectie timp de o ora in caz de incediu. Sistemul de detectare si avertizare a incendiului poate fi montat in cavitatea dintre planseu si tavanul suspendat.
  • prezinta rezistenta impotriva mucegaiului fiind recomandate in incaperile in care umiditatea este la un nivel ridicat, cum ar fi baia sau bucataria. Placile din tavan pot fi acoperite cu tratamente antimicrobiene, special facute pentru a preveni si a combate acest tip de infectii si bacterii.
  • asigura eficienta energetica
  • ajuta la izolarea fonica prin calitatile acustice pe care le au, calitati mai bune fata de orice alt tavan din gips carton
  • se instaleaza usor. Indiferent ca apelezi la o firma specialiata sau il montezi singur, tavanul casetat nu necesita mult timp deoarece se monteaza eficient, rapid, fara sa afecteze activitatea din spatiu.
  • permite un acces facil la cabluri. Tavanul fals poate acoperi componentele inestetice ramase de la instalatiile de incalzire sau instalatiile sanitare. Asigura acces usor la tevile sau cablurile ascunse sub tavan deoarece panourile de tavan pot fi oricand date jos si puse la loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *