0 Comments

Tot ce trebuie sa stii despre sistemele GPL

Faptul ca preturile la benzina si motorina cresc pe zi ce trece este un fapt cunoscut, de aceea multi soferi din intreaga lume opteaza pentru o alternativa mult mai benefica si chiar mai ieftina pentru reducerea costurilor la carburant. Aceasta solutie este reprezentata de instalatiile GPL. Kitul de instalatie GPL nu doar ca este mai ieftin, dar este si foarte usor de adaptat la vehiculul dumneavoastra.

GPL (gazul petrolier lichefiat) reprezinta amestecul in gazele naturale sau dizolvate in petrol, iar componentele gazoase cum ar fi propanul si butanul sunt mai usor de lichefiat. Alternativa acestor tipuri de instalatii suna din ce in ce mai bine pentru soferi, intrucat pretul este mult mai scazut decat in cazul benzinei sau motorinei, iar depunerile carbonice la ardere nu sunt ridicate, ceea ce este benefic si pentru mediul inconjurator.

In ziua de astazi, alegerea unui vehicul depinde de mai multi factori. Fie ca este o masina mica de oras, fie o masina mare de tip SUV, iar alimentarea cu carburant este primordiala, si reprezinta aproximativ jumatate din costurile totale.

Instalatiile GPL. Avantaje si dezavantaje

Instalatiile GPL sunt cele mai cunoscute pentru consumul foarte scazut al autoturismului, ceea ce ii incanta pe majoritatea soferilor. La montajul acestora, rezervorul se afla in portbagajul masinii, unde gazul circula direct spre motor. Bineinteles, sistemul incorporeaza regulatoare de presiune, filtre, si un mecanism de inchidere automata in cazul unor defectiuni. Ceea ce nu este chiar eficient, este locul ocupat, insa vom ajunge in cele ce urmeaza si la acest punct. Deci, in cazul in care va doriti ca autoturismul dumneavoastra sa fie mai eficient, mai fiabil si cu un pret mult mai scazut la combustibil, instalatiile GPL sunt raspunsul.

Avantajele instalatiei GPL

Exista avantaje pentru acest kit, foarte benefice atat pentru mediul inconjurator dar si pentru soferii ce opteaza pentru ele. Mai jos avem cateva dintre acestea.

•        Chiar daca investitia pentru un astfel de kit este mai costisitoare la inceput, pe termen lung, se vor face economii considerabile, iar investitia se va amortize rapid

•        Pretul la pompa este mult mai ieftin fata de alte tipuri de carburant, iar arderea este mult mai curata fata de alti combustibili deci, automat economisim bani atat la intretinere cat si la viitoare reparatii

•        Degaja mult mai putine noxe si emisii de carbon, ceea ce face ca acest tip de kit sa fie mult mai benefic pentru mediul inconjurator, avand in vedere gradul ridicat de poluare

•        De asemenea, asigurarea auto va fi mai ieftina fata de un autovehicul ce functioneaza pe motorina sau benzina.

Descopera instalatii si kit-uri GPL de la optiuneaGPL si bucura-te de cele mai avantajoase solutii pentru autoturismul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *