0 Comments

Pat cu pietre de Jad – cel mai bun masaj terapeutic

La Casa Jad Boutique regasiti o varietate de produse ce au in vedere imbunatatirea calitatii vietii, iar printe acestea se regaseste si un pat cu pietre de Jad. Acest pat va ofera un masaj terapeutic eficient si totodata va ofera posibilitatea de a va relaxa asa cum va doriti. Acesta este un produs face parte din categoria celor luxuriante si ofera o serie completa de beneficii corpului, prin masajele excelente care se pot realiza cu ajutorul acestuia.

Tehnologie de ultima generatie

Acest pat este adaptat la ultimele tendinte ale pietei si imbina cu succes natura cu tehnologia. Mai exact, acest pat are la baza pietre de Turmalina si raze infrarosii si este considerat ca fiind un produs de lux. Acest pat cu pietre de Jad este unicul de acest fel din Romania si va ofera o varietate de beneficii pentru a va bucura de un corp sanatos. De asemenea patul dispune si  de casti si card de memorie pentru Meloterapie. In acest fel cu siguranta veti beneficia de momente magice de relaxare totala pe parcusul masajelor realizate pe patul cu pietre Jad. Totodata, la achizitia acestui pat veti beneficia de garantie, 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice.

Produs versatil – usor de integrat in orice decor

De asemenea, acesta are un design inedit si poate fi amplasat oriunde va doriti, pentru ca se bucura se un aspect placut si completeaza perfect design-ul oricarei incaperi. Asadar, incaperea dumneavoastra va atrage toate privirile, iar toate persoanele care vor trece pragul incaperii, vor fi doritoare sa-l incerce.

Eficienta dovedita

Acest Pat cu pietre de jad de la Casa Jad Boutique ofera o varietate de avantaje pe parcursul sedintelor de masaj, asadar, acesta va ofera si o varietate de programe eficiente pentru a beneficia de rezultate maxime. De asemenea, acesta este superior celorlalte produse asemanatoare de pe piata doarece acesta dispune de caracteristi tehnice calitative si inovatoare. Alegand un astfel de produs cu siguranta in urma sedintelor de masaj efectuate cu ajutorul acestuia, durerile corpului dumneavoastra vor fi de domeniul trecutului, iar rasfatul si intretinera corpului prin diferite tehnici de masaj va va fi mereu la indemana.

Acest pat pietre de Jad si Turmalina se remarca printr-o configuratie speciala, care va ajuta sa beneficiati de o varietate de tipuri de masaj, printre care se regasesc masajul pentru coloana vertebrala, masajul picioarelor, masaj pentru gat si scalp, dar si multe alte nevoi.

Comanda simplu si rapid

Casa Jad Boutique va ofera posibilitatea de a comanda online acest pat masaj cu pietre de Jad. De asemenea, pentru acest produs veti beneficia de transport gratuit, asadar pentru a comanda un pat cu pietre de jad, tot ce va ramane de facut este sa-l adaugati in cos si sa finalizati comanda direct de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *