0 Comments

O inmormantare e foarte complex de organizat

In viata ne putem confrunta cu nenumarate momente dificile, insa parca nimic nu se compara cu pierderea unei persoane apropiate. Astfel de situatii sunt greu de depasit, dar si mai greu este atunci cand trebuie sa ne ocupam personal de inmormantare. O asemenea ceremonie presupune multa implicare, motiv pentru care este mai simplu sa ne lasam pe mana celor mai buni. De exemplu, se gasesc servicii funerare Soseaua Alexandriei sau in oricare alta zona din Bucuresti, astfel ca oricine poate apela la Casa Funerara Luca oricand are nevoie mai mult.

E bine de stiut ca tot aici sunt propuse si cateva pachete foarte bune din care pot fi alese cele mai potrivite, in functie, bineinteles, de nevoi si de bugetul alocat. Sunt disponibile atat unele foarte accesibile din punct de vedere financiar, cat si unele de clasa mijlocie, dar si unele ceva mai costisitoare. Atunci cand alegi servicii funerare Sososeaua Alexandriei stii catre care dintre variante sa te orientezi. Poate preferi pachetul de mijloc care costa 3.926 de lei, iar daca acesta se achita cu talonul de pensie, diferenta va fi restituita familiei.

Astfel, pachetul cuprinde tot ce este nevoie in cadrul unei inmormantari, incepand cu sicriul complet echipat, crucea de lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare, transportul sicriului la domiciliu, toaletarea decedatului, asezarea in sicriu, manipularea etc. Bineinteles, exista si un doctor care sa constate decesul si sa se ocupe de imbalsamare. Mai mult, sunt eliberate si toate actele necesare pentru inmormantare, certicatele de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela si autorizatia de transport. Casa Funerara Luca usureaza intregul proces pentru ca in alte conditii ar fi fost nevoie de o adevarata bataie de cap pana cand sa fie obtinute fiecare dintre actele amintite mai sus.

Totusi, cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar costa doar 1000 de lei, iar suma este restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare. La polul opus se afla pachetul superior care costa aproape 8000 de lei, iar din aceasta suma, circa 3000 de lei este restituita familiei din acest ajutor.

Casa Funerara Luca ofera mai multe servicii, de la constatarea decesului, pana la imbalsamare, cosmetizare si igienizare, consiliere intocmire acte deces, transporturi funerare, manipulare, incinerari si nu numai. Mai mult, este propusa si o gama foarte variata de sicrie, incepand de la cele mai ieftine si pana la cele ceva mai complexe.

Important este ca aici ai posibilitatea de a alege, fiind mult mai usor sa organizezi o inmormantare exact asa cum ti-ai dorit fara ca vreun detaliu sa ramana la voia intamplarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *