0 Comments

Descopera serviciile de evaluare profesionala a unei societati

Esti in cautarea unei echipe pentru domeniul afacerilor, respectiv consultanta si consiliere, care sa iti poata oferi diverse servicii? Ai nimerit in locul potrivit, intrucat la Invest Point vei regasi tot ceea ce iti trebuie. Serviciile noastre sunt efectuate la cele mai inalte standarde de performanta, precum evaluarea unei societati, analize, consultanta si nu numai, iar echipa noastra este profesionala, dedicata colaborarilor eficiente, dar si orientata catre rezolvarea situatiilor cu ajutorul unor solutii optime. De asemenea, raportul calitate-pret pe care il vei regasi la noi este unul avantajos, astfel ca nu ezita sa apelezi oricand la serviciul de evaluarea unei societati cu Invest Point si nu numai. Te asteptam pe site-ul nostru pentru a obtine mai multe detalii, iar echipa noastra este gata sa iti raspunda cu maxima promptitudine la intrebari.

Evaluarea unei afaceri

Oferim servicii de evaluarea firmei pentru a determina costurile in vederea vanzarii afacerii, fiind utilizate criterii de evaluarea precum cele pentru estimarea valorilor cu care o intreprindere se poate vinde. Aceleasi criterii de evaluare pot fi folosite si pentru acordurile de vanzare-cumparare sau pentru a oferi anumite informatii actionarilor. Echipa de la Invest Point se axeaza pe anumite proceduri utilizate pentru a estima valoarea economica a unei afaceri, dar si pentru nivelul de implicare in companie. De asemenea, evaluarea intreprinderii se mai poate face si atunci cand aceasta este in insolventa pentru a determina daca se mai poate recupera sau daca poate fi vanduta in stare potrivita. Astfel ca, evaluarile de rentabilitate pentru o societate sunt servicii care se intreprind pentru diverse scopuri, reprezentand o importanta ridicata pentru investitori.

Echipa specializata

In vederea unei evaluari de afacere, specialistii de la Invest Point incep cu anumite premise, care constau in ansamblul activelor, respectiv totalitatea activelor care au fost utilizate pentru efectuarea unor operatiuni, determinarea valorii in situatia in care firma va fi folosita continuu, valoarea pe care o detin activele atunci cand sunt utilizate individual, nu doar pentru operatiuni de afaceri, respectiv valoarea pe care activele o detin atunci cand sunt vandute individual. La Invest Point poti avea incredere in specialisti, astfel ca nu ezita sa intri pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii cu privire la serviciile noastre de evaluarea afacerilor.

Standarde de performanta ridicate

Cu ajutorul specialistilor de la Invest Point, poti avea incredere maxima atunci cand apelezi la serviciile noastre, intrucat obtinem cele mai relevante si bune rezultate in toate serviciile pe care le oferim, indiferent daca vorbim despre evaluarea afacerii, imobilului, consiliere si consultanta sau analize si nu numai. Economiseste timp si contacteaza-ne imediat la numarul de telefon afisat pe site sau prin email, intrucat echipa noastra este gata sa te ajute cu tot ceea ce ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *