0 Comments

De ce să apelezi la o firmă care nu doar brodează echipamente, ci le și realizează

În multe domenii se folosesc echipamente de muncă ce au inserate broderii cu sigla instituției sau a brandului, cu denumirea profesiei sau a numelui. Unii au nevoie de un halat medical, alții de o salopetă de lucru și tot așa. Poți alege să dai la brodat o haină gata făcută sau să apelezi la o firmă care și realizează echipamentul respectiv, precum este Limarom. Noi îți recomandăm a doua variantă. Iată de ce:

  • Calitate superioară

Firmele care și realizează hainele, nu doar le brodează, vor face totul la o calitate foarte bună, pentru a obține un rezultat final cât mai bun. Ele vor avea grijă să comercializeze piese vestimentare din materiale care se comportă foarte bine când se aplică broderie, așadar, nu vor avea scuza faptului că țesătura nu a fost suficient de calitativă și rezultatul este unul care lasă de dorit.

Totodată, fiind vorba de piese complete, nu doar sigle brodate sau inserarea unui text, se va lucra mult la partea de calitate, pentru ca produsul final să își merite banii și clienții să fie cât mai mulțumiți.

  • Proces de lucru mai eficient

Întregul proces va fi unul mult mai eficient și rapid, deoarece nu trebuie să te pui de acord și cu firma care realizează textilele pe care va urma să se brodeze, dar și cu cea care oferă servicii de broderie, ci totul se va face la aceeași companie, mult mai simplu, mai rapid și cu o comunicare mult mai bună.

Totodată, vei putea să obții la final un echipament perfect pentru tine sau angajații pe care îi ai, deoarece se va ține cont de mărimi, culori sau alte preferințe.

  • Costuri mai reduse

Vei avea bineînțeles de câștigat și pe plan financiat. În primul rând asta se întâmplă deoarece clienții care aleg să cumpere și echipamente, dar și sigle sau diverse inserții cu broderii vor obține prețuri mult mai bune decât dacă le-ar alege separat, iar asta este foarte important mai ales la un volum mare de articole.

Apoi, reduceri vor veni și din costurile de transport, de exemplu, deoarece nu trebuie să mai plătești la două firme, ci doar la una (asta în cazul în care nu ai transport gratuit în anumite condiții). În plus, dacă alegi o companie care își vinde articolele textile la preț de producător, cum e Limarom, diferența de preț va fi sesizabilă.

Profită și tu de toate aceste avantaje și alege firme de calitate care să se ocupe de ceea ce înseamnă realizarea echipamentelor de lucru, dar și brodarea lor. La Limarom ai și servicii de serigrafie, în cazul în care vrei ca îmbrăcămintea pe care o comanzi să nu fie brodată, ci imprimată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *