0 Comments

Cum poti respira aerul de salina chiar la tine acasa

Exista o multime de factori care pot favoriza dezvoltarea afectiunilor la nivelul aparatului respirator, fiind esential sa stim cum sa diminuam efectele negative ale acestora. Un mini inhalator cu sare este un dispozitiv medical care se dovedeste a fi foarte util tuturor celor care isi doresc sa respire un aer curat in orice spatiu inchis.

Potrivit pentru toata lumea

Un mini inhalator cu sare poate fi solutia ideala pentru a tine la distanta probleme cailor respiratorii la nivel superior si inferior, capitol la care putem aminti de alergii, de astm bronsic, sinuzite, rinite, bronsite si nu numai. Conteaza si faptul ca aparatul este portabil si foarte usor de folosit, astfel ca se poate folosi fara probleme in orice context. Se incarca cu granule obtinute din sare gema alimentara aleasa special si care se obtine prin cristalizare, tratamente termice si mecanice atent controlate.

Nenumarate efecte benefice

Sunt multe efecte benefice ale aerului salin, iar la acest capitol putem aminti de eliminarea secretiilor sistemului respirator si de reducerea majora a inflamatiilor pentru ca aparatul respirator sa functioneze cat mai bine. Nu este un medicament, ci o solutie care vine in completarea acestora si, pe scurt, calmeaza imediat crizele de astm, cele alergice si tine la distanta infectiile.

Mini inhalatorul cu sare produce micro particule uscate de clorurura de sodiu care se dovedesc a fi foarte eficiente, fiind ca o terapie complementara in tratarea a diferite afectiuni prezente la nivelul aparatului respirator superior si inferior, de la astm bronsic, la sinuzite, rinite, alergii si nu numai.

Acesta este alcatuit dintr-un corp principal care in partea sa inferiora dispune de fante pentru intrarea aerului, iar in partea superioara este dotat cu un mustiuc care se prinde intre buze atunci cand este folosit. Partea centrala cuprinde doua ferestre transparente ce permit vizualizarea stratului de granule de sare special alese amplasate intre doua site. Astfel, aerul trece prin stratul de granule si se pune in miscare, in timp ce presiunea erodeaza microcristalele de sare care genereaza micro particule uscate.

Toate produsele sunt ambalate alaturi de silicagel intr-o punguta de plastic, punguta in care se poaste pastra dispozitivul in cele mai bune conditii, astfel incat mediul sa fie uscat si sa se asigure functionarea sa in cele mai bune conditii.

Alege calitatea certificata a produselor Salin

Datorita dimensiunilor sale reduse se poate transporta oriunde, astfel incat sa nu fie folosit doar acasa si la birou, ci oricand este nevoie. In plus, la fel ca restul aparatelor Salin si acesta este certificat medical CE clasa 1, certificare care este valabila pe intreg teritoriul Uniunii Europene si care atesta calitatea produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *