0 Comments

Coach de dezvoltare personala – solutia pentru a privi viitorul cu pozitivism si speranta

Nu exista om care sa nu fie interesat de latura propriei dezvoltari personale si care, adesea, se adreseaza unui coach pentru dezvoltare personala, tocmai din dorinta de a progresa spre mai bine. Conceptul de bine este relativ, iar fiecare dintre noi are dreptul de a-i da un sinonim preferat, ales conform propriilor criterii si valori sociale sau morale. Pentru unii oameni binele inseamna sanatate, pentru altii poate insemna fericire, dar si stare de optimism, speranta sau incredere in propria persoana. Indiferent ce inseamna starea de bine pentru tine, cel care parcurgi in aceste momente articolul de fata alegerea unui lifecoach poate fi o decizie foarte buna mai ales in momentele dificile ale vietii.

Cu siguranta, multi dintre noi am trait deceptii in dragoste sau am pierdut pe cineva dragi, am picat un examen pe care il consideram important. Intrebarea este: Cum reusim sa trecem peste toate intemperiile vietii si cum gasim resursele de optimism si speranta de care avem nevoie pentru a ne vedea de drum mai departe?

Un consilier in dezvoltare personala v-ar putea ajuta dandu-va un raspuns si un set de reguli de viata pe care, daca le respectati cat de mult puteti, va va fi imposibil sa nu descoperiti adevarata fericire a vietii si sensul ei. Personal coach este persoana care are capacitatea de a se dedubla si de a fi tu pentru un timp, de a se pune in pielea ta, straduindu-se sa isi antreneze mintea si gandurile pentru a evolua ca om, atat sufleteste, cat si la nivel rational.

Coach in dezvoltare personala nu poate fi oricine, ci o persoana care are o calificare profesionala in acest domeniu. Mai mult, unii oameni ar putea parea contrariati ca recurgem la ajutorul unui trainer pentru a ne ghida in viata, crezand ca daca avem prieteni, familie si cunostinte, putem sa ne redresam in momentele mai dificile din viata noastra.

Daca te afli in situatia in care ai nevoie de sfaturi pragmatice, oferite de o persoana care priveste lucrurile in ansamblul lor si care sunt greu observabile din postura propriei persoane, a propriei existente, programeaza-ti chiar acum o intalnire cu trainer dezvoltare personala – Vasile Cristina. Avand un background informational si o experienta vasta in domeniu, un lifecoach pentru dezvoltare personala te poate primi cu caldura oricand in locul sau de vis – cabinet consilier dezvoltare personala din Bucuresti.

Imparte grijile, nevoile, nemultumirea si cauta sa iti gasesti linistea launtrica apeland la sfaturile de dezvoltare personala pe care ti le poate oferi un lifecoach de dezvoltare personala. Ulterior, tu singur vei invata sa te bucuri de viata si sa iti gasesti resursele de a zambi si de a raspandi starea ta de bine si celor dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *