0 Comments

Cine ofera servicii de incinerare in capitala

Din pacate, multi dintre noi nu vorbim despre moarte, astfel ca pentru familia indoliata alegerea serviciilor de incinerare este o optiune dificila atunci cand intervine decesul unui membru al familiei. Din acest motiv, cele mai multe familii nu stiu daca persoana care a decedat a spus vreo ultima dorinta pentru un astfel de ultim drum in aceasta viata. Astfel, ajung sa poarte discutii in contradictoriu pe aceasta tema, daca sa aleaga o inmormantare clasica sau sa opteze pentru servicii de incinerare.

Cert este faptul ca daca un membru al familiei a decedat, acestia trebuie sa se pregateasca pentru inmormantare sau pentru incinerare. Ambele sunt variante pentru care familia indoliata poate sa opteze, chiar daca in prezent, procentul celor care opteaza pentru inmormantare este mult mai mare in comparatie cu cei care opteaza pentru incinerare. Pentru ca la noi se spune ca oamenii trebuie sa se intoarca in pamant, tot mai multi sunt cei care aleg modalitatea de a organiza ultimul drum pentru persoana decedata ca fiind inmormantarea de tip clasic.

Cu toate acestea, numarul persoanelor care opteaza pentru incinerare a crescut, astfel ca este important ca acestia sa beneficieze de pachete de incinerare cu servicii de calitate, executate cu profesionalism. Totodata, incinerarea este o alegere pentru familiile care doresc sa pastreze in memorie amintirea persoanei decedate decat sa pastreze un mormant in cimitir, si anume, o urna cu cenusa persoanei decedate. Astfel, cenusa persoanei decedate poate fi pastrata in locuinta si poate fi mutata cu multa usurinta. Totodata, exista optiunea de a imprastia cenusa intr-un loc drag al decedatului.

Cu toate ca exista multe contradictii atunci cand vine vorba despre discutia alegerii dintre inmormantare sau incinerare, o familie care este pusa in situatia de a-si lua ramas bun de la un membru al familiei care tocmai a decedat poate sa opteze pentru varianta incinerarii. Incinerarea este o procedura care va economisi spatiu in orasele in care numarul cimitirelor se reduce, poate fi o pastrare mai aproape a memoriei persoanei decedate prin urna cu cenusa, dar poate fie si o interpretare prin transmiterea ideii de libertate a persoanei decedate prin posibilitatea de a imprastia cenusa din urna in apa unui rau, in valurile marii sau chiar intr-o padure.

Pana la urma, indiferent de care va fi alegerea familiei, fie pentru o inmormantare, fie pentru serviciile de incinerare, atunci cand ne aflam in situatia unui deces in familie, firma de servicii funerare In Memoriam pune la dispozitia tuturor clientilor servicii complete atat pentru inmormantare, cat si servicii de incinerare in Bucuresti. Acest lucru se datoreaza faptului ca singurul crematoriu uman este cel din Bucuresti, crematoriul Vitan-Barzesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *