0 Comments

Cel mai profesionist studio de videochat din capitala

De ce sa lucrezi ca ospatar sau vanzator intr-un magazin, cand poti sa dispui de propria incapere moderna in care sa iti desfasori activitatea, cu mobila de lux, unde ti se asigura discretia si intimitatea pe care ti le doresti. Colegele mai experimentate vor fi incantate sa te ajute oricand cu sfaturi, iar intreaga echipa a studiourilor este alcatuita din personal feminin, pentru a te simti in largul tau.

Ce cunostinte trebuie sa am?

Este suficient sa fii comunicativa, sa ai minim 18 ani, sa fii ambitioasa, sa iti doresti sa lucrezi, sa fii serioasa, sa respecti orarul impus si sa fii lipsita de inhibitii. In plus, este nevoie sa cunosti la un nivel bun o limba straina, de preferat engleza sau franceza, intrucat acest aspect te va ajuta sa comunici mai usor cu prietenii virtuali pe care ti-i vei face. Cu cat esti mai prietenoasa, cu atat vei avea de castigat. Chiar daca nu cunosti la un nivel inalt o limba straina, studiourile organizeaza cursuri cu profesori, pentru ca acestea sa fie stapanite mai bine.

videochat Bucuresti

Sa iti asiguri un trai decent este mult mai usor decat te asteptai. Cu siguranta ca nu vei obtine acest lucru daca lucrezi ca ospatar, unde salariul cu tot cu bonusuri nu depaseste 2.000 de lei si trebuie sa stai in picioare o zi intreaga. Pentru venituri lunare de minim 4.000 de lei, chiar daca nu ai experienta, poti deveni model de videochat, intrucat conditiile de lucru sunt foarte bune si te poti bucura de multe avantaje.

De ce sa devin model?

Pentru ca aceasta este singura modalitate care iti asigura salariul mult visat si mai mult decat atat, obtii veniturile prin distractie si mai putina munca. In schimb, trebuie sa fii serioasa, sa iti placa ceea ce faci, sa discuti cu usurinta cu oameni de pe tot continentul, sa ai ambitia de a reusi mai mult decat ieri si nu in ultimul rand, sa ai varsta de minim 18 ani.

La schimb, vei avea parte de conditii foarte bune, colege prietenoase si un staff care te va ajuta oricand ai o nelamurire. Fiecare persoana are rolul sau, de la echipa tehnica dispusa sa intervina la orice ora din zi pentru remedierea oricarei probleme, la fotograf, make up artist, profesori de limbi straine, traineri sau echipa de curatenie. Intreaga echipa este alcatuita doar din personal feminin, pentru ca modelele sa se simta foarte bune stiind ca este interzis accesul barbatilor in studio.

Chiar daca nu ai experienta, salariul minim este de 4.000 de lei, iar acesta poate sa creasca de la o luna la alta, in functie de cat de mult te dedici, la peste 30.000 de lei. Poti sa lucrezi si part time, doar 4 ore pe zi, daca ai nevoie de timp liber pentru facultate, insa poti sa lucrezi si peste program daca ai nevoie de mai multi bani pentru a-ti indeplini o dorinta. La Studio Deluxe cautam videochat in Bucuresti, asa ca merita sa profiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *