0 Comments

Avantajele pe care le ai daca alegi serviciile de livrare flori la domiciliu

Florariile online sunt solicitate indiferent de perioada din an sau de sezon, flori gasesti la preturi bune oricand, poti comanda online buchete de trandafiri, trandafiri criogenati, cosuri si cutii cu flori. Fiecare florarie online are si servicii de livrare in orasul unde se afla sediul fizic al florariei si in imprejurimi, dar si in orice colt de tara. Livrarile sunt rapide, in Bucuresti sau Ilfov ajung in 2-4 ore, te poti baza pe serviciile de livrare flori la domiciliu de fiecare data si primesti doar flori proaspete, care arata bine si sunt ambalate corespunzator. Ce avantaje ai daca apelezi la serviciile de livrare flori la domiciliu de la florariile online? Nu te mai deplasezi la florariile offline mari, care pot fi chiar si in afara orasului si pot fi destul de aglomerate. E suficient sa te gandesti cat timp pierzi cautand floraria si incercand sa alegi florile preferate cand pe langa tine mai sunt cateva zeci de doritori care vor si ei flori. Florariile online iti permit sa le alegi exclusiv online, le vizualizezi din fotoliu, poti sa maresti fotografiile si sa le salvezi pentru a le vizualiza mai tarziu. Odata ce ai ales florile ele vor porni spre tine imediat dupa confirmarea comenzilor prin curierat propriu.

Cu o livrare flori la domiciliu stii ca persoana pentru care le-ai cumparat le va primi direct din mana curierului si nu va trebui sa se deplaseze la un sediu fizic. E simplu, comod, placut sa primesti flori acasa de la cineva drag. Trimiterea florilor prin intermediul florariilor cu servicii de livrare flori la domiciliu este si mai simpla, trebuie doar sa completezi adresa corecta, sa lasi si un numar de telefon si curierul va face restul, florile vor ajunge la destinatar in cele mai bune conditii si foarte rapid.

Livrare flori Bucuresti

Daca alegi serviciile de livrare a florilor la domiciliul tau sau al celor care le vor primi beneficiezi si de transport gratuit de multe ori, mai ales daca faci o comanda online. Transportul gratuit inseamna aceleasi servicii de calitate si livrare prompta, dar fara sa platesti nimic pentru un serviciu premium. Gratuitatea transportului este valabila in Bucuresti sau in orasele mari unde avem sediul fizic al florariei online, pentru imprejurimi se percepe o taxa modica de 15 lei, depinde de fiecare florarie in parte. Cu serviciile de livrare rapida a florilor la domiciliu, pe care le gasesti si la floraria online Floraria de Vis, stii ca toate aranjamentele florale sunt livrate tinand cont de toate conditiile pe care trebuie sa le intruneasca transportul unor astfel de produse.

Alt avantaj oferit de livrarea la domiciliu pentru orice flori comandate de la florariile online tine si de flexibilitatea serviciului. Poti sa alegi ce destinatie vrei pentru buchete, se livreaza oriunde in orasele mari si in tara, in strainatate, daca vrei schimbi si adresa initiala daca apar modificari si nu esti acasa sau persoana care le primeste nu este acasa in intervalul specificat. Comunicarea cu un curier propriu e mai simpla, e suficient sa discuti la relatii clienti si schimbarea se face pe loc, curierul e anuntat si stie unde sa faca urmatoarea livrare din programul zilei respective.

Flori la domiciliu                                                              

Cand primesti flori la domiciliu stii ca te poti folosi de ele imediat, le poti darui, poti merge cu ele direct la persoana draga, ca sa ii faci o surpriza. Nu mai astepti sa ajungi acasa de la job ca sa le ai, le primesti foarte repede, sunt proaspete, arata bine, sunt in siguranta pe toata perioada transportului. Florariile online care trimit flori la domiciliu le pot ambala in asa fel incat sa reziste foarte bine pana la destinatar, au si buretei speciali in cutii sau in cosuri care trebuie umeziti daca vrei sa daruiesti florile poate a doua zi dupa primirea lor.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *