0 Comments

Alege sa iti brodezi toate camasile

Pe Brodara.ro pot sa aleg o camasa brodata sau mai multe pentru angajatii societatii mele in vederea identificarii lor mult mai usor de catre clienti. Daca si tu iti doresti acest lucru sau pur si simplu esti innebunit de posibilitatea de a da viata ideilor tale creative in materie de broderii, aici poti sa faci acest lucru fara sa te coste prea mult. Vei gasi servicii de calitate oferite cu profesionalism de catre o echipa entuziasta si cu multa experienta in spate in domeniul broderiei.

Poti personaliza articole deja existente in garderoba ta sau a angajatilor, in functie de caz, sau care au fost cumparate pentru acest scop din alta parte, dar si camasile puse la dispozitie de Brodara. Acestia ofera o gama larga de materiale si confectii pe care le brodeaza cu grafica pe care ti-o doresti, fie vorba de embleme sau simple mesaje.

Materialele folosite sunt de calitate superioara, anume bumbac, fas, fleece sau micropolar. Acestea sunt foarte rezistente, lucru ce te va face sa fii nevoit sa cheltui mai putin si mai rar pe astfel de produse intrucat nu se vor deteriora prea curand. Totodata, nu trebuie sa depui mari eforturi atunci cand vrei sa le speli sau sa le calci, acestea nefiind foarte pretentioase. Trebuie doar sa ai grija la instructiunile de pe eticheta.

Poti alege o camasa brodata atat pentru angajatii de sex feminin cat si de cel masculin, pretul acestora fiind de doar 69 de lei fara TVA. Cele pentru barbati au un buzunar la piept, mansete rotunjite cu 2 nasturi de aceeasi culoare, iar gulerul este intarit cu nasturi. Cele pentru femei au guler clasic si pense la nivelul pieptului si in spate pentru a pune in evidenta figura. Pentru ambele categorii poti alege dintr-o paleta de culori diversificata.

Pasii de urmat pentru a comanda aceste camasi brodate sunt destul de simpli. In prima faza trebuie sa completezi un formular unde vei introduce datele de contact impreuna cu grafica dorita si cateva cuvinte care sa descrie cam ce ai dori. Apoi vei primi de la echipa Brodara un model care sa iti arate cum ar arata emblema sau mesajul pe camasa aleasa si o oferta de pret. Ai timp sa analizezi modelul si sa te gandesti daca vrei sa aduci modificari sau este in regula asa. In final, dupa ce ai trimis toate modificarile care vrei sa fie realizate, vine momentul in care poti sa confirmi varianta finala si cate bucati doresti. In 5 sau 10 zile lucratoare de la plata avansului vei primi produsele la adresa.

Cu Brodara totul este mai simplu, calitativ si economic, astfel ca merita sa apelezi la serviciile prestate de catre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *