0 Comments

Afla de ce ai nevoie de un furtun pentru desfundare tevi si canalizari

Poate ca nu te-ai gandit niciodata cat de util poate fi un furtun de desfundare. Cu toate acestea, cu siguranta te-ai confruntat des cu avarii la sistemul de scurgere care te impiedica sa il folosesti la adevarata capacitate si era nevoie de interventia unui specialist. Ei bine, aceasta problema isi gaseste rezolvarea tocmai printr-o achizitie inteligenta care sa te ajute sa scapi de blocaje oricand, cu minim de efort. Cere oferta de pret aici la furtunurile de desfundare tevi si canalizari si descopera avantajele financiare de la Unilift Serv!

Cum se utilizeaza un furtun pentru desfundat?

Aceste produse se impart pe mai multe categorii, tocmai in functie de metoda de utilizare. Exista varianta de cablu sanitar, menit sa elimine depunerile prin contact direct. Dincolo de acesta, furtunurile pentru desfundat se concretizeaza mai ales in variante care se folosesc de presiunea apei sau a aerului pentru a elimina reziduurile de la nivelul tevilor si conductelor.

Toate variantele se utilizeaza diferit, in functie de sistemul la care sunt racordate. De aici reiese ca cel care il foloseste trebuie sa detina un set minim de cunostinte in acest sens sau sa solicite ajutor specializat.

Este un instrument multifunctional

Dat fiind faptul ca un singur furtun poate fi folosit in asociere cu utilaje distincte, acest lucru il face sa fie foarte versatil si util in majoritatea interventiilor. Devine asadar canal de transportare atat a apei, cat si a aerului la presiune inalta. Ambele fiind propulsate direct pe teava pentru a impinge blocajul. Pe de cealalta parte, poate fi atasat si unui echipament care functioneaza pe principiul de vacuum. Furtunul este asadar folosit pentru absorbtia a diferitor materii care impiedica buna functionare de la nivelul sistemului vizat.

Poate deveni accesoriu pentru mecanisme complexe

In cazul unor avarii de mare amploare, interventia profesionistilor este vitala, iar furtunul nu mai poate rezolva problema de sine statator. In acest caz poate fi asociat unor utilaje mult mai complexe, care sa garanteze eliminarea problemei rapid si sigur. Aceste instrumente pot fi atasate asadar fie la compresoare de aer, fie la pompe de presiune, la aspiratoare specializate, sau chiar la masini de vidanjare. Trebuie doar sa fii atent sa alegi materialele si dimensiunile corespunzatoare in asa fel incat sa fie compatibile cu utilajele vizate.

Cum stii sa alegi furtunul potrivit?

Data fiind varietatea de optiuni, luarea deciziei corecte poate deveni o adevarata provocare. Tocmai din acest motiv, la Unilift Serv a fost implementat un serviciu de consultanta de specialitate. Nu va trebui decat sa comunici nevoile cu care te confrunti sau scopul in care intentionezi sa folosesti furtunul, iar specialistii nostri iti vor recomanda cele mai potrivite variante disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *