0 Comments

Am gasit un service in care sa imi pot intretine masina

In Romania, Dacia se bucura de o popularitate cum putine alte marci o fac. Pe langa faptul ca este un brand romanesc sub tutela franceza, autoturismele sunt foarte fiabile si au un pret foarte accesibil, astfel incat nu e de mirare ca pe drumurile noastre se regasesc sute de mii de masini. De asemenea, un service Dacia este unul dintre cele mai economice la care poti apela ceea ce inseamna ca oricine poate sa isi intretina masina cum se cuvine, fara mari eforturi financiare.

Daca nu stii ce sa alegi intre un model Dacia nou sau unul rulat, iata cateva aspecte care te vor ajuta sa iei o decizie informata. Autoturismele la mana a doua au ca si principal avantaj pretul mult mai mic decat al celor noi. Este adevarat ca unele modele second hand se devalorizeaza intr-o perioada mai indelungata decat unele mai noi, dar acestea nu dispun de garantie si pot ascunde cu usurinta diferite defectiuni. Odata cu trecerea timpului, performantele se reduc, consumul creste, tehnologiile sunt depasite si sistemele de siguranta sunt invechite. Toate aceste aspecte vor influenta in mod negativ experienta condusului, care cu siguranta nu se poate compara cu cea pe care o poti avea atunci cand conduci o masina noua. In final, nu poti avea incredere deplina intr-o masina rulata intrucat nu ai garantii cu privire la modul in care a fost intretinuta, exceptand unele cazuri.

Masinile noi, pe de alta parte, au un pret de achizitie mai mare comparativ cu cel al celor uzate, dar, in timp, se dovedesc a fi o investitie mult mai avantajoasa din toate punctele de vedere. In primul rand, in primii ani de viata ai masinii ai siguranta ca nu vei mai avea de investit alti bani pentru  inlocuirea placutelor de frana, a bateriei, a stergatoarelor sau a altor consumabile si nici pentru eventualele defectiuni datorita garantiei cu care aceasta vine la pachet. Iar pentru cei care au nevoie de sprijin, exista numeroase solutii de finantare.

Autoturismele noi sunt mult mai economice si mai performante, fiind astfel cu mult superioare celor uzate. Acestea detin tehnologii si dotari de ultima generatie, pe care le poti alege in functie de preferintele si nevoile tale, nefiind limitat ca in cazul masinilor second hand unde au fost alese anterior. In acest caz, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste istoricul masinii si al chilometrajului. Ai libertate totala cand vine vorba de detaliile legate de masina ta, de la culoare vopselei si a tapiteriei, la cele mai mici accesorii.

La Auto Cobalcescu vei gasi o gama vasta de autoturisme Dacia noi si rulate si vei putea apela la service-ul Dacia pentru orice interventie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *